Gratis ebook: Stap voor stap naar een website voor meer online zichtbaarheid én klanten

Webdesigner in Leiden

"Doen wat je het liefst doet"

Maartje van der Zwet Webdesign

In 2016 heb ik de keiharde les geleerd dat dit zó belangrijk is. Ik had geen energie meer, over mijn grenzen gegaan en ik was op. De jaren daarna leerde ik beetje bij beetje waar ik energie van krijg en wat ik belangrijk vind in mijn werk. Dat was vrijheid en mijn eigen tijd indelen; daarom ben ik gaan ondernemen.

Al snel merkte ik dat van websites bouwen mijn creativiteit ging stromen. Ik vind het heerlijk om uit te proberen, te veranderen en een professionele, goed werkende website neer te zetten. Dit doe ik samen met jou, een doelgerichte ondernemer die van aanpakken houdt.

Samen maken we een plan om binnen zes weken jouw website neer te zetten.

Leer mij nog beter kennen:

  • Ik ben moeder van mijn geweldige zoontje

  • Ik hou van meedenken en actie ondernemen

  • Chocolade, natuur en de zon zijn favoriet bij mij

  • Ik geniet van de kleine dingen in het leven

Miriam over mij:

Nadat ik een dag bezig was geweest met alleen maar een pagina te maken waarop stond dat de website “under construction” is, realiseerde ik mij dat ik hier wat hulp bij nodig had.

In Maartje van der zwet heb ik mijn redder in nood gevonden. Ik wist vooral wat ik niet wilde en niet zo goed wat ik wel wilde. Maartje bleef geduldig met mij meedenken. Het resultaat mag er zijn! Een goed werkende, mooie website die bij mij en mijn aanbod past. Het was mij zelf nooit zo goed gelukt met allerlei plugins, koppelingen en interne links.

Extra fijn zijn ook de filmpjes over het plaatsen van blogs en reviews, zodat ik mijn website nu zelf (met een beetje hulp van Maartje) kan bijhouden.

Miriam Huijts