Privacyverklaring - Maartje van der Zwet
14314
page-template-default,page,page-id-14314,bridge-core-2.2.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,overlapping_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-21.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Privacyverklaring

Privacyverklaring ‘Maartje van der Zwet’

Contactgegevens verantwoordelijke:

Naam              Maartje van der Zwet

Adres              Milanenhorst 153

2317 CH Leiden

Telefoon:        06-26753865

Email:             info@maartjevanderzwet.nl

 

 

‘Maartje van der Zwet’ respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Ik gebruik je gegevens om contactmomenten zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zal ik deze gegevens uitsluitend gebruiken met je toestemming.

 

‘Maartje van der Zwet gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als je een dienst boekt, heb ik je naam, e-mailadres en adres nodig om een factuur op te maken, de bestelling te kunnen bevestigen en je op de hoogte te houden van het uitvoeren van de taken.
  • De betaling van de factuur verloopt via moneybird.
  • Voor de nieuwsbrief dien je jezelf altijd aan te melden en toestemming te geven voor het verzenden van de nieuwsbrief. Bij aanmelding wordt je voornaam en e-mailadres gevraagd. Heb je jezelf aangemeld voor het de nieuwsbrief dan ontvang je maximaal 2x per maand de nieuwsbrief met daarin mijn nieuwste blog, tips en nieuws uit mijn bedrijf.
  • Gegevens over het gebruik van de site en de feedback die ik krijg van bezoekers helpen mij om de site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Feedback kun je geven door een e-mail te sturen naar info@maartjevanderzwet.nl.

 

Samenwerking met derde partijen

‘Maartje van der Zwet’ werkt samen met de volgende partijen:

 

  • Hostnet is de host van deze website. Alle gegevens die je via mijn website ter beschikking stelt worden opgeslagen op de servers van hostnet. Hostnet heeft de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is de hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derde tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.

 

 

‘Maartje van der Zwet verkoopt je gegevens niet

‘Maartje van der Zwet’ zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Ook de door mij ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

 

Jouw gegevens inzien

Je hebt altijd het recht om de door ‘Maartje van der Zwet’ opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een email met je verzoek naar info@maartjevanderzwet.nl. Via deze mail kun je ook contact opnemen als je bezwaar wil maken tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens. ‘Maartje van der Zwet’ zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, en stel je hier niet langer prijs op, dan kun je jezelf altijd uitschrijven via de link in de nieuwsbrief. In elke nieuwsbrief staat ook een link om je persoonlijke gegevens na te kijken en te corrigeren.

 

Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door ‘Maartje van der Zwet’ en kom je er met mij niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Datalek melding

Per 1 januari 2016 ben ik verplicht om bij datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zal ik mijn klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

 

Waarom ‘Maartje van der Zwet’ gegevens nodig heeft

‘Maartje van der Zwet’ verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan ‘Maartje van der Zwet’ uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

 

Hoe lang ‘Maartje van der Zwet’ gegevens bewaart

‘Maartje van der Zwet’ bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden bewaard, zolang u op mijn mailinglijst staat.

 

Delen met anderen

‘Maartje van der Zwet’ verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

In kaart brengen van websitebezoek

Op de website van ‘Maartje van der Zwet’ worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. ‘Maartje van der Zwet gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

 

Google Analytics

‘Maartje van der Zwet’ maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van ‘Maartje van der Zwet’ bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

Het IP-adres wordt gemaskeerd, er is een verwerkingsovereenkomst  getekend met Google en er wordt geen data doorgestuurd voor aanvullende Google-diensten.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan ‘Maartje van der Zwet’ te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. ‘Maartje van der Zwet’ heeft hier geen invloed op.

‘Maartje van der Zwet’ heeft Google geen toestemming gegeven om via ‘Maartje van der Zwet’ verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Beveiligen

‘Maartje van der Zwet’ neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van ‘Maartje van der Zwet’ maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door ‘Maartje van der Zwet’ verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met ‘Maartje van der Zwet’ op via info@maartjevanderzwet.nl

 

‘Maartje van der Zwet’ is als volgt te bereiken:

 

Postadres:

Milanenhorst 153 2317 CH Leiden

Vestigingsadres:

Milanenhorst 153 2317 CH Leiden

Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel:

67033458

Telefoon:

06-26753865

E-mailadres:

info@maartjevanderzwet.nl